Intro

HVEM ER MIND READER HENRIK SPECHT?

MIND READER Henrik Specht er psykologisk entertainer og tankelæser. Han kan tilsyneladende læse tanker, forudsige tanker og påvirke tanker. Det ligner rigtig magi.

Har han en 6. sans? Har han overnaturlige evner? Næppe. Men det er tilsyneladende uforklarligt, hvad han gør. Og særdeles underholdende.

Du har sikkert set dygtige mentalister og uforklarlige numre i TV. Nu har du muligheden for at opleve det helt tæt på. Live.

Ofte lyder gæsternes kommentarer: Hvordan kan han forudsige lottotallene? Nævne tilskuerens favoritdyr? Gætte navnet på tilskuerens første kæreste? Kan han virkelig læse mine tanker?

MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber. Showet kan gennemføres på både dansk og engelsk.

MIND READER Henrik Specht kan og gør noget ret unik. Han imponerer som psykologisk tryllekunstner med sin helt specielle underholdningsform. Ikke uden grund er han tidligere danmarksmester i scenetrylleri og dobbelt nordisk mester i kortmagi. Han er entertainer til fingerspidserne.

Hans MIND READER show kombinerer det mystiske, utrolige og uforklarlige med en portion god og elegant humor, hvilket med garanti giver dine gæster noget at tale om – både under og efter festen.

Anbefaling fra Uri Geller.

”Se Henrik Specht gætte navnet på tilskuerens første kæreste”
”Det er for vildt” – Se tilskuerens reaktion efter at Henrik Specht har gættet navnet på tilskuerens første kæreste.”

HVAD SKER DER LIGE HER?

Det er meget mystisk og virker næsten som ægte magi.
Det er dog underholdning med et glimt i øjet.

HALLOWEEN MIND READER SHOW

En mørk efterårsaften i mystikkens tegn

Vil du vide mere?

ELLER RING PÅ +45 40 82 86 77