Tankelæser

Tankelæser Henrik Specht læser publikums tanker
Tryllekunstneren Henrik Specht underholder publikum

Henrik Specht er Tankelæser

Henrik Specht er mind reader eller tankelæser, om man vil. En tankelæser forudsiger, hvad publikum tænker. Det virker som om han kan læse tanker, forudsige tanker og påvirke tanker. Det virker i hvert fald sådan. Det er vigtigt at huske, at selv om, det virke uforståeligt og uforklarligt, så sker alt, hvad mind reader Henrik Specht laver, i underholdningens navn.

At være tankelæser kunne man også kalde at være psykologisk manipulator eller psykologisk entertainer, for meget af det han gør, bygger på psykologiske teknikker.

Sagt på en anden måde: Han bruger sine 5 sanser på en måde, så det måske kan virke som om han har en 6. sans. Det kan virke lidt mystisk, men det handler ikke om det overnaturlige, men om det uvirkelige og uforklarlige. Det handler mere om psykologi og empati end om telepati. Blot tilsat lidt showmanship. For alt hvad han gør, gør han som sagt for at underholde.

Tankelæsning er en på en gang sjov og kraftfuld underholdning, som sætter tanker i gang hos påublikum. Både under og efter showet.

Der er sikkert nogle blandt publikum, som efter showet sidder tilbage med en følelse: Hvad var det lige der skete? Har han overnaturlige evner? Kan har læse tanker. Hvordan er det muligt?

Det kan i virkeligheden være svært at forklare, hvad det er, han gør som tankelæser: Så i stedet: Oplev det live. Lige foran dig og dine gæster som aktive medvirkende.
Så er festen reddet. Hvad enten der er tale om private selskaber eller firmaarrangementer. Det er fascinerende, tankevækkende og utrolig sjov underholdning, som efterlader publikum dybt forundre og fascineret. Der er ingen tvivl om, at snakken efter hans show helt sikkert vil gå lystigt resten af aftenen og i lang tid efter.

Book tankelæser Henrik Specht til dit næste arrangement eller fest. Fra 20 til 200 deltagere.

Tryllekunstner Henrik Specht underholder til private selskaber

”Det er underholdende, når Henrik Specht gætter navnet på den første kæreste”

Magisk underholdning til firmafester og firmaarrangementer
””Et engageret og veloplagt publikum til mind reader showet””

”Vi var alle høje på oplevelsen efterfølgende; sådan en god start på vores aften”.

Sådan lød det fra en af arrangørerne af personalefesten.