Tryllekunstner

Tryllekunstner Henrik Specht underholder publikum

Henrik Specht er ikke en almindelig tryllekunstner

Henrik Specht er tryllekunstner og tankelæser. Med et danmarksmesterskab i scenemagi og to nordiske mesterskaber i korttrylleri samt 20 års trylleerfaring i bagagen har han udviklet en unik underholdningsstil hvor han kombinerer trylleri, magi og mind reading. Han laver med andre ord mysterier og mirakler.

Det er uhøjtidelig, selvironisk, magisk underholdning for det voksne publikum. Her kombineres magi, stil og smil. Det er underholdning i særklasse – med magien, mystikken og humoren i centrum. Og med gæsterne som aktive medvirkende.

Henrik er ikke bare en fyr som laver trylletricks. Han er entertainer. Han er tryllekunstner og mind reader. Han bruger magien til at forbløffe og underholde og er en af Danmarks mest populære tryllekunstnere.

Trylleri, magi og mind reading bliver i stadig stigende grad efterspurgt, hvis man ønsker en anderledes form for underholdning, som gæsterne taler om både under og efter festen. Det gælder både ved private selskaber og firmaarrangementer.

Du har sikkert også set dygtige mentalister og tryllekunstnere lave uforklarlige numre i TV. Nu har du muligheden for at opleve det helt tæt på. Live.

Tryllekunstner og mind reader Henrik Specht skaber sjove, uforglemmelige og uforklarlige oplevelser. Det bidrager til, at arrangementet bliver en succes. Giv deltagerne en oplevelse, de sent vil glemme. Professionelt. Underholdende. Og magisk.

Det foregår lige foran øjnene på deltagerne og efterlader dem totalt forbløffede og underholdt. Det er også her, deltagerne involveres på en sjov og festlig måde. Deltagerne tryllebindes, og her ser de, hvorfor tryllekunstner Henrik Specht har været dobbelt Nordisk mester i korttrylleri.

Book tryllekunstner og mind reader Henrik Specht til dit næste firmaarrangement eller private selskab.

”Vi var alle høje på oplevelsen efterfølgende; sådan en god start på vores aften”.

Sådan lød det fra en af arrangørerne af personalefesten.