Mind Reader

Mind reader / mindreader Henrik Specht læser tilskuers tanker

HVEM ER MIND READER HENRIK SPECHT?

”Miraklernes tid er ikke forbi”, lyder en kendt talemåde. Og det er ganske rigtigt. I Henrik Spechts underholdningsshow Mysteries & Miracles, kan man opleve noget, som minder om små mirakler. Det er ikke trylletricks men eksperimenter og oplevelser, der trodser almindelig sund fornuft.

Henrik Specht er mind reader. Det, som på dansk oversættes til tankelæser. Det virker som om han kan læse tanker, forudsige tanker og påvirke tanker. Det virker i hvert fald sådan. Det er vigtigt at huske, at selv om, det virke uforståeligt og uforklarligt, så sker alt, hvad mind reader Henrik Specht laver, i underholdningens navn.

At være mind reader kunne man også kalde at være psykologisk manipulator eller psykologisk entertainer, for meget af det han gør bygger på psykologiske teknikker.

Sagt på en anden måde: Han bruger sine 5 sanser på en måde, så det måske kan virke som om han har en 6. sans. Det kan virke lidt mystisk, men det handler ikke om det overnaturlige, men om det uvirkelige og uforklarlige. Det handler mere om psykologi og empati end om telepati. Blot tilsat lidt showmanship. For alt hvad han gør, gør han som sagt for at underholde.

Der er sikkert nogle blandt publikum, som efter showet sidder tilbage med en følelse: Hvad var det lige der skete? Har han overnaturlige evner? Kan har læse tanker. Hvordan er det muligt?

Det kan i virkeligheden være svært at forklare, hvad det er, han gør som mind reader: Så i stedet: Oplev det live. Lige foran dig og dine gæster som aktive medvirkende.

Så er festen reddet. Hvad enten der er tale om private selskaber eller firmaarrangementer. Det er anderledes og meget underholdende.

Book mind reader Henrik Specht til dit næste arrangement eller fest. Fra 20 til 200 deltagere. 

”Vi var alle høje på oplevelsen efterfølgende; sådan en god start på vores aften”.

Sådan lød det fra en af arrangørerne af personalefesten.