Magisk underholdning

Magisk underholdning for begejstret publikum

Magisk underholdning

”Verden vil bedrages” lyder et kendt ordsprog og talemåde. Som tryllekunstner og mind reader har Henrik Specht i mange år optrådt med magisk underholdning. De fleste mennesker – både til firmaarrangementer og private selskaber – elsker at blive taget ved næsen. Forudsat, at underholdning er formålet.

Tidligere har sangere og stand-up komikere været foretrukne indslag ved firmafesten eller den private fest – konfirmationen, brylluppet eller den runde fødselsdag – men i takt med, at en række danske og internationale TV stationer sender programmer med magisk underholdning, er interessen og efterspørgslen efter mind reading, tankelæsning og magisk underholdning nærmeste steget eksplosivt. Også herhjemme.

Danskerne vil gerne se og opleve noget anderledes. Noget som de kan tale om – både under og efter festen. Ved at tilsætte trylleri et stænk mystik bliver den magiske underholdning noget, gæsternes husker og mindes med både undren og glæde.

Ved at kombinere tryllekunst med mental magi og mind reading skabes en magisk underholdning, hvor publikum både bliver forbløffet, underholdt og tænker: ”Hvad var det lige, der skete? ”Hvordan var det muligt?”, ”Hvordan mon han gjorde?”, ”Kan han virkelig læse mine tanker?

Selv de største skeptikere må som oftest overgive sig, når magien folder sig ud. Og de elsker det. For de fleste kan godt lide, i underholdningens navn, at blive udfordret og rokket lidt ved deres gængse opfattelse af, hvad der er muligt.

Man skal blot huske på, at selvom Henrik Spechts optræden kan give indtryk af, at han har overnaturlige evner, så handler det hele om at underholde gæsterne og deltagerne. Det er psykologisk manipulation og entertainment på højt niveau.

Så vil du give dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme, er mind reading og magisk underholdning et godt bud. Så book mind reader og tryllekunstner Henrik Specht.

”Vi var alle høje på oplevelsen efterfølgende; sådan en god start på vores aften”.

Sådan lød det fra en af arrangørerne af personalefesten.